Categorii
Oferte Life Care

Oferta aniversara 15 ani de Life Care

Sarbatorim 15 ani de Life Care cu oferta aniversara ce aduce un produs cadou si alte 15 produse cu REDUCERI de pana la 70%.

cadou de la life care
oferta life care de 15 ani
oferta life care 15 ani
oferta 15 ani de life care
oferta 15 ani life care
15 ani oferta life care
15 ani de oferte life care
15 ani de oferta life care

Promotile sunt valabile in limita stocului disponibil la fiecare comanda cu valoarea cosului de cumparaturi in valoare de 120 lei pret partener, respectiv 150 lei pret de catalog, plasata pana in data de 07.07.2020 (ora 23:59)!

Cum functioneaza oferta?

  1. Adauga in cosul de cumparaturi produse in valoare de minim 120 lei (daca esti partener Life Care®), respectiv 150 lei (daca esti Client Life Care®).
  2. Din sectiunea din dreapta, Promotii, selecteaza cate vrei din promotiile care apar acolo.
  3. Alege care promotie ti se potriveste si fii atenta ca la unele promotii poti adauga cate o singura bucata, iar la altele mai multe bucati.

ATENTIE! Aceste oferte se pot completa cu alte oferte promovate de Life Care prin oferte-valoroase.ro

La acelasi cos de cumparaturi de 120 lei (pret partener) puteti combina toate ofertele disponibile la momentul respectiv. Poate fi o oferta, 2 oferte, poate chiar 3 sau 4 oferte simultan. La fel de bine se poate intampla sa nu fie nici o oferta disponibila. Totusi, la orice comanda de minim 120 lei (pret partener) se ofera TRANSPORT GRATUIT!

SPOR LA CUMPARATURI! BUCURATI-VA DE ACEASTA OFERTA!

Acesta este un blog independent de site-ul Life Care, iar orice informatie prezentata pe acesta nu angajeaza sub nicio forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia. Pentru a vizita site-ul oficial al companiei Life Care vizitati de asemenea www.life-care.com

Pentru a beneficia de aceste promotii e necesar sa va inscrieti la compania Life Care. Puteti face acest lucru folosind INSCRIERE GRATUITA, sau formularul de mai jos.

error20
fb-share-icon0
Tweet 20

3 răspunsuri la “Oferta aniversara 15 ani de Life Care”

Lasă un răspuns