Categorii
Afacerea Life Care

Programul Recomanzi si Castigi!

[DISPLAY_ULTIMATE_SOCIAL_ICONS]

Life Care, are si programe de stimulare. Astazi o sa-ti prezint „Recomanzi si Castigi”. Asa cum ii spune si numele, programul e simplu. Folosesti produsele Life Care, iar cele care iti plac, le recomanzi mai departe. De ce?

Pentru ca ai incercat produsele, ti-au placut si le-ai introdus in consum si stiu ca vrei sa le recomanzi si celor din jur, primesti la fiecare comanda cu valoarea de plata de minim 200 lei 3 coduri promotionale pentru 3 prieteni ai tai, carora vrei sa le faci cunostinta cu produsele Life Care.

Fiecare cod promotinal este format din 6 caractere.

1. Alege 3 prieteni

2. Invita-i in comunitatea Life Care (in calitate de Client sau Partener Life Care)

3. Da-le la fiecare cate un cod promotional, din cele 3 pe care le primesti pe mail.

Luna aceasta, cei 3 prieteni ai tai care utilizeaza pe prima lor comanda codul promotional dat de tine, primesc CADOU Gelul de dus antistres cu roinita BIO Krauter® – cod 4013 (500 ml) in valoare de 23.99 lei.

Pentru a beneficia de produsul CADOU la prima comanda, fiecare din cei 3 prieteni carora le-ai transmis codurile promotionale, vor completa codul unic de 6 caractere in sectiunea “Cod promotional” , dupa ce alege produsele preferate.

Asa functioneaza. Ce castigi? 3 prieteni mai fericiti! Si comision din comenzile lor viitoare de pana la 20%, in functie de calificarea ta.

Evident, pentru asta, trebuie ca mai intai sa fii inscris in Clubul Life Care.

Si sa faci comanda de 200 lei, ca sa primesti cele 3 coduri promotionale pentru prietenii tai.

Pentru comanda foloseste Catalogul Life Care si ultimele oferte Life Care.

ATENTIE! La orice comanda de minim 120 lei (pret partener) Life Care ofera TRANSPORT GRATUIT!

BUCURA-TE DE ACEASTE OFERTE!

SPOR LA CUMPARATURI!

Acesta este un blog independent de site-ul Life Care, iar orice informatie prezentata pe acesta nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia. Pentru a vizita site-ul oficial al companiei Life Care vizitati de asemenea www.life-care.com

Pentru a beneficia de aceste promotii e necesar sa te inscri in Club Life Care. Poti face acest lucru folosind pagina INSCRIERE GRATUITA, butoanele INTRA IN CLUB, sau formularul de mai jos.