Categorii
Oferta Life Care de azi

Oferta de azi, 88 produse pentru Valentina!

20
Follow by Email20
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
RSS

Astazi Life Care propune 88 de produse pentru Valentine`s Day. Sunt toate produsele care au reduceri de pana la 70%.

Produse Life Care aflate in cele 3 promotii disponibile azi. Este vorba despre oferta speciala, disponibila pana in 16 februarie, ofertele din JF ianuarie, disponibile pana in 18 februarie si ofertele din JF februarie, proaspat lansat.

Toate aceaste oferte se adreseaza exclusiv membrilor din Clubul Life Care. Poti fi si tu membru in club chiar acum, si chiar GRATUIT.

Iata toate produsele din toate ofertele disponibile

Ai vazut cele 5 produse CADOU?

GRABESTE-TE! Produsele sunt disponibile in limita stocului. Iata cum se procedeaza.

Promotile sunt valabile la fiecare comanda cu valoarea cosului de cumparaturi in valoare de 120 lei pret partener, respectiv 150 lei pret de catalog! Pentru o perioada limitata de timp.

Cum functioneaza oferta?

  1. Adauga in cosul de cumparaturi produse in valoare de minim 120 lei (daca esti partener Life Care®), respectiv 150 lei (daca esti Client Life Care®).
  2. Din sectiunea din dreapta, Promotii, selecteaza cate vrei din promotiile care apar acolo.
  3. Alege care promotie ti se potriveste si fii atenta ca la unele promotii poti adauga cate o singura bucata, iar la altele mai multe bucati.

ATENTIE! La orice comanda de minim 120 lei (pret partener) Life Care ofera TRANSPORT GRATUIT!

BUCURA-TE DE ACEASTE OFERTE!

Daca vrei si mai multe oferte, poti alege din Catalogul Life Care!

SPOR LA CUMPARATURI!

Acesta este un blog independent de site-ul Life Care, iar orice informatie prezentata pe acesta nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia. Pentru a vizita site-ul oficial al companiei Life Care vizitati de asemenea www.life-care.com

Pentru a beneficia de aceste promotii e necesar sa te inscri in Club Life Care. Poti face acest lucru folosind pagina INSCRIERE GRATUITA, butoanele “INTRA IN CLUB LIFE CARE!”, sau formularul de mai jos.

error20
fb-share-icon0
Tweet 20

Lasă un răspuns