Categorii
Oferte Life Care

14 produse wow pana la sfarsitul lunii februarie

20
Follow by Email20
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
RSS

Astazi a aparut cea de-a 3-a oferta speciala a lunii februarie. Sunt 10 zile in care avem 14 produse cu reducere de pana la 68%! Aceasta oferta life care este valabila pana in 28 februarie. Tot atat mai este valabil si catalogul life care.

Oferte Valoroase iti arata cele 14 produse Life Care din aceasta oferta, care au preturi de 7, 12 si 50 lei. Produse potrivite pentru oricine. Din care este disponibila o singura bucata, dupa ce valoarea cosului de cumparaturi atinge suma de 120 lei.

Toata aceasta oferta este disponibila exclusiv pentru membrii din Clubul Life Care. Si tu poti deveni membru, chiar ACUM si chiar GRATUIT!

Iata cele 14 produse la preturi speciale

GRABESTE-TE! Produsele sunt disponibile in limita stocului. Iata cum se procedeaza.

Promotile sunt valabile la fiecare comanda cu valoarea cosului de cumparaturi in valoare de 120 lei pret partener, respectiv 150 lei pret de catalog! Pentru o perioada limitata de timp.

Cum functioneaza oferta?

  1. Adauga in cosul de cumparaturi produse in valoare de minim 120 lei (daca esti partener Life Care®), respectiv 150 lei (daca esti Client Life Care®).
  2. Din sectiunea din dreapta, Promotii, selecteaza cate vrei din promotiile care apar acolo.
  3. Alege care promotie ti se potriveste si fii atenta ca la unele promotii poti adauga cate o singura bucata, iar la altele mai multe bucati.

ATENTIE! La orice comanda de minim 120 lei (pret partener) Life Care ofera TRANSPORT GRATUIT!

BUCURA-TE DE ACEASTE OFERTE!

Daca vrei si mai multe oferte, poti alege din Catalogul Life Care!

SPOR LA CUMPARATURI!

Acesta este un blog independent de site-ul Life Care, iar orice informatie prezentata pe acesta nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia. Pentru a vizita site-ul oficial al companiei Life Care vizitati de asemenea www.life-care.com

Pentru a beneficia de aceste promotii e necesar sa te inscri in Club Life Care. Poti face acest lucru folosind pagina INSCRIERE GRATUITA, butoanele “INTRA IN CLUB LIFE CARE!”, sau formularul de mai jos.

error20
fb-share-icon0
Tweet 20

Un răspuns la “14 produse wow pana la sfarsitul lunii februarie”

Lasă un răspuns