Categorii
Oferte Life Care

Profita de ultima promotie din martie 2021

20
Follow by Email20
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
RSS

Astazi a fost lansata oferta Life Care de sfarsit de luna. Avem reduceri de pana la 63%. Sunt 12 produse Life Care in aceasta promotie.

Aceasta promotie Life Care este valabila pana in 31 martie 2021. Ne putem bucura de pretul special al acestor 12 produse dupa ce am adaugat in cos alte produse in valoare de 120 lei si putem comanda o singura bucata la acest pret special.

Aceasta oferta se adreseaza exclusiv membrilor din Clubul Life Care. Poti fi si tu membru in club chiar acum, si chiar GRATUIT.

Iata cele 12 produse din aceasta promotie:

GRABESTE-TE! Produsele sunt disponibile in limita stocului. Iata cum se procedeaza.

Promotile sunt valabile la fiecare comanda cu valoarea cosului de cumparaturi in valoare de 120 lei pret partener, respectiv 150 lei pret de catalog! Pentru o perioada limitata de timp.

Cum functioneaza oferta?

  1. Adauga in cosul de cumparaturi produse in valoare de minim 120 lei (daca esti partener Life Care®), respectiv 150 lei (daca esti Client Life Care®).
  2. Din sectiunea din dreapta, Promotii, selecteaza cate vrei din promotiile care apar acolo.
  3. Alege care promotie ti se potriveste si fii atenta ca din aceasta promotie poti adauga doar o singura bucata.

ATENTIE! La orice comanda de minim 120 lei (pret partener) Life Care ofera TRANSPORT GRATUIT!

BUCURA-TE DE ACEASTE OFERTE!

Daca vrei si mai multe oferte, poti alege din Catalogul Life Care!

SPOR LA CUMPARATURI!

Acesta este un blog independent de site-ul Life Care, iar orice informatie prezentata pe acesta nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia. Pentru a vizita site-ul oficial al companiei Life Care vizitati de asemenea www.life-care.com

Pentru a beneficia de aceste promotii e necesar sa te inscri in Club Life Care. Poti face acest lucru folosind pagina INSCRIERE GRATUITA, butoanele “INTRA IN CLUB LIFE CARE!”, sau formularul de mai jos.

error20
fb-share-icon0
Tweet 20

Lasă un răspuns