Categorii
Oferta Life Care de azi

Oferta de azi, 91 produse la reducere si 3 cadou

20
Follow by Email20
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
RSS

Astazi avem la reducere 91 produse Life Care. Sunt grupate in 3 promotii Life Care. Este vorba de prima oferta speciala din aprilie, de JF martie, care mai este valabil pana la 21 aprilie si JF aprilie care tocmai a fost lansat.

Putem adauga si reuni produse la reducere din toate cele 3 oferte Life Care. Reducerile sunt de pana la 70%. Produsele din oferta speciala se pot adauga in cos doar dupa ce avem o valoare a cosului de 120 lei, in timp ce produsele din cele 2 JF ne ajuta sa adunam cei 120 lei in cos, dupa care putem adauga produsele cu reducere si chiar cele cadou.

Insist cu cei 120 lei si pentru ca peste aceasta suma transportul devine gratuit. Aceaste oferte se adreseaza exclusiv membrilor din Clubul Life Care. Poti fi si tu membru in club chiar acum, si chiar GRATUIT.

Iata toate cele 91 produse din aceasta oferta Life Care:

GRABESTE-TE! Produsele sunt disponibile in limita stocului. Iata cum se procedeaza.

Promotile sunt valabile la fiecare comanda cu valoarea cosului de cumparaturi in valoare de 120 lei pret partener, respectiv 150 lei pret de catalog! Pentru o perioada limitata de timp.

Cum functioneaza oferta?

  1. Adauga in cosul de cumparaturi toate produsele preferate, pana ce in cosul de cumparaturi sunt produse in valoare de minim 120 lei (daca esti partener Life Care®), respectiv 150 lei (daca esti Client Life Care®).
  2. Din sectiunea din dreapta, Promotii, selecteaza cate vrei din promotiile care apar acolo.
  3. Alege care promotie ti se potriveste si fii atenta ca la unele promotii poti adauga cate o singura bucata, iar la altele mai multe bucati.

ATENTIE! La orice comanda de minim 120 lei (pret partener) Life Care ofera TRANSPORT GRATUIT!

BUCURA-TE DE ACEASTE OFERTE!

Daca vrei si mai multe oferte, poti alege din Catalogul Life Care!

SPOR LA CUMPARATURI!

Acesta este un blog independent de site-ul Life Care, iar orice informatie prezentata pe acesta nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia. Pentru a vizita site-ul oficial al companiei Life Care vizitati de asemenea www.life-care.com

Pentru a beneficia de aceste promotii e necesar sa te inscri in Club Life Care. Poti face acest lucru folosind pagina INSCRIERE GRATUITA, butoanele “INTRA IN CLUB LIFE CARE!”, sau formularul de mai jos.

error20
fb-share-icon0
Tweet 20

Lasă un răspuns