Categorii
Oferta Life Care de azi

Oferta de azi, comanda pentru Pasti!

20
Follow by Email20
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
RSS

Incepand de astazi si pana in 30 aprilie 2021 putem combina 2 promotii Life Care. Exact perioada potrivita pentru a avea de Pasti toate produsele dorite. Unele dintre ele, chiar cu reducere de pana la 70%.

Si sa nu uitam de cadouri! Una din cele 2 oferte Life Care din care putem alege astazi, ofera 2 produse cadou. Mai exact JF aprilie. Oferta zile speciale aduce 15 produse Life Care dorite.

Toate aceste oferte si combinatii de promotii Life Care se adreseaza exclusiv membrilor din Clubul Life Care. Oricine poate deveni membru in acest club select, GRATUIT, chiar aici si chiar acum!

Dar iata toate produsele aflate astazi la reducere:

GRABESTE-TE! Produsele sunt disponibile in limita stocului. Iata cum se procedeaza.

Promotile sunt valabile la fiecare comanda cu valoarea cosului de cumparaturi in valoare de 120 lei pret partener, respectiv 150 lei pret de catalog! Pentru o perioada limitata de timp.

Cum functioneaza oferta?

  1. Adauga in cosul de cumparaturi toate produsele preferate, pana ce in cosul de cumparaturi sunt produse in valoare de minim 120 lei (daca esti partener Life Care®), respectiv 150 lei (daca esti Client Life Care®).
  2. Din sectiunea din dreapta, Promotii, selecteaza cate vrei din promotiile care apar acolo.
  3. Alege care promotie ti se potriveste si fii atenta ca la unele promotii poti adauga cate o singura bucata, iar la altele mai multe bucati.

ATENTIE! La orice comanda de minim 120 lei (pret partener) Life Care ofera TRANSPORT GRATUIT!

BUCURA-TE DE ACEASTE OFERTE!

Daca vrei si mai multe oferte, poti alege din Catalogul Life Care!

SPOR LA CUMPARATURI!

Acesta este un blog independent de site-ul Life Care, iar orice informatie prezentata pe acesta nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia. Pentru a vizita site-ul oficial al companiei Life Care vizitati de asemenea www.life-care.com

Pentru a beneficia de aceste promotii e necesar sa te inscri in Club Life Care. Poti face acest lucru folosind pagina INSCRIERE GRATUITA, butoanele “INTRA IN CLUB LIFE CARE!”, sau formularul de mai jos.

error20
fb-share-icon0
Tweet 20

Lasă un răspuns