Categorii
Oferta Life Care de azi

Oferta Life Care de azi, 3 promotii, 78 produse la reducere

Astazi Life Care combina 3 promotii pentru a aduce oferte valoroase la 78 produse BIO din cele 300 prezente in catalogul Life Care.

20
Follow by Email20
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
RSS

Astazi ne bucuram de reducerile Life Care. Oferta Life Care de azi reuneste 78 produse Life Care aflate in 3 promotii Life Care diferite.

Este vorba despre oferta de zile speciale care mai este valabila doar pana in 14 iunie 2021. Despre proaspat lansatul JF iunie care este valabil toata luna si despre JF mai care mai este valabil pana in 22 iunie 2021.

Tot in oferta Life Care de azi pe langa cele 78 produse Life Care cu reducere de pana la 67%, mai avem si 3 produse cadou. Astfel, din cele 300 produse BIO din catalogul Life Care, 81 sunt la reducere sau chiar CADOU! Dupa cum ne-am obisnuit, toate aceaste oferte si promotii se adreseaza exclusiv membrilor din Clubul Life Care. Poti fi membru in club chiar acum, si chiar GRATUIT.

Iata toate cele 82 produse Life Care din oferta de azi:

GRABESTE-TE! Produsele sunt disponibile in limita stocului. Iata cum se procedeaza.

Promotile sunt valabile la fiecare comanda cu valoarea cosului de cumparaturi in valoare de 120 lei pret partener, respectiv 150 lei pret de catalog! Pentru o perioada limitata de timp.

Cum functioneaza oferta?

  1. Adauga in cosul de cumparaturi toate produsele preferate, pana ce in cosul de cumparaturi sunt produse in valoare de minim 120 lei (daca esti partener Life Care®), respectiv 150 lei (daca esti Client Life Care®).
  2. Din sectiunea din dreapta, Promotii, selecteaza cate vrei din promotiile care apar acolo.
  3. Alege care promotie ti se potriveste si fii atenta ca la unele promotii poti adauga cate o singura bucata, iar la altele mai multe bucati.

ATENTIE! La orice comanda de minim 120 lei (pret partener) Life Care ofera TRANSPORT GRATUIT!

BUCURA-TE DE ACEASTE OFERTE!

Daca vrei si mai multe oferte, poti alege din Catalogul Life Care!

SPOR LA CUMPARATURI!

Acesta este un blog independent de site-ul Life Care, iar orice informatie prezentata pe acesta nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia. Pentru a vizita site-ul oficial al companiei Life Care vizitati de asemenea www.life-care.com

Pentru a beneficia de aceste promotii e necesar sa te inscri in Club Life Care. Poti face acest lucru folosind pagina INSCRIERE GRATUITA, butoanele “INTRA IN CLUB LIFE CARE!”, sau formularul de mai jos.

error20
fb-share-icon0
Tweet 20

Lasă un răspuns