Categorii
Oferta Life Care de azi

Oferta Life Care de azi, 83 produse cu reducere!

Oferte Valoroase prezinta cele 3 promotii Life Care de azi. 83 produse reduse cu pana la 70% si chiar un produs cadou. Totul pentru membrii Clubului Life Care.

20
Follow by Email20
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
RSS

Astazi avem din partea Life Care posibilitatea sa combinam 3 oferte. Cumulate, cele 3 oferte Life Care de azi ne aduc 83 produse Life Care din totalul de peste 300 produse BIO aflate in catalogul Life Care.

Putem alege din proaspat lansata promotie Life Care zile speciale care este valabila pana in 14 iulie. Putem alege din JF iulie lansat la inceputul lunii si inca ne putem bucura de JF iunie care mai este valabil pana in 22 iulie.

In total avem 83 produse cu reduceri de pana la 70%. Dupa cum ne-am obisnuit, toate aceaste oferte se adreseaza exclusiv membrilor din Clubul Life Care. Poti fi membru in club chiar acum, si chiar GRATUIT.

Iata si cele 83 produse Life Care din oferta de azi:

Life Care Oferte Valoroase

Ai remarcat surpriza? Pe langa cele 83 produse cu reducere avem si un produs CADOU!

GRABESTE-TE! Produsele sunt disponibile in limita stocului. Iata cum se procedeaza.

Promotile sunt valabile la fiecare comanda cu valoarea cosului de cumparaturi in valoare de 120 lei pret partener, respectiv 150 lei pret de catalog! Pentru o perioada limitata de timp.

Cum functioneaza oferta?

  1. Adauga in cosul de cumparaturi toate produsele preferate, pana ce in cosul de cumparaturi sunt produse in valoare de minim 120 lei (daca esti partener Life Care®), respectiv 150 lei (daca esti Client Life Care®).
  2. Din sectiunea din dreapta, Promotii, selecteaza cate vrei din promotiile care apar acolo.
  3. Alege care promotie ti se potriveste si fii atenta ca la unele promotii poti adauga cate o singura bucata, iar la altele mai multe bucati.

ATENTIE! La orice comanda de minim 120 lei (pret partener) Life Care ofera TRANSPORT GRATUIT!

BUCURA-TE DE ACEASTE OFERTE!

Daca vrei si mai multe oferte, poti alege din Catalogul Life Care!

SPOR LA CUMPARATURI!

Acesta este un blog independent de site-ul Life Care, iar orice informatie prezentata pe acesta nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia. Pentru a vizita site-ul oficial al companiei Life Care vizitati de asemenea www.life-care.com

Pentru a beneficia de aceste promotii e necesar sa te inscri in Club Life Care. Poti face acest lucru folosind pagina INSCRIERE GRATUITA, butoanele “INTRA IN CLUB LIFE CARE!”, sau formularul de mai jos.

error20
fb-share-icon0
Tweet 20

Lasă un răspuns