Categorii
Oferta Life Care de azi

Oferta Life Care de azi, 3 promotii si 84 produse reduse

Oferte Valoroase prezinta cele 3 promotii Life Care valabile astazi. In total sunt 84 produse Life Care reduse cu pana la 70% din totalul celor 300 produse BIO oferite de Life Care. Vedeti toate produsele la oferta si bucurati-va de aceste promotii!

20
Follow by Email20
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
RSS

Astazi avem posibilitatea sa alegem din nou, din 3 campanii Life Care active simultan. La sfarsitul acestei perioade de promotii Life Care se vor incheia 2 campanii, nu doar una.

Este vorba de oferta Life Care zile speciale care se incheie in 22 iulie 2021 si JF iunie valabil tot pana in 22 iulie 2021. Pana atunci avem 84 produse Life Care cu reducere de pana la 70% si datorita ofertelor din JF iulie.

Atentie la modul in care se combina aceste promotii pentru ca fiecare oferta vine cu specificul ei. Dupa cum ne-am obisnuit, toate aceaste oferte se adreseaza exclusiv membrilor din Clubul Life Care. Poti fi membru in club chiar acum, si chiar GRATUIT.

Iata cele 84 produse Life Care cu reducere de pana la 70% si bonus un produs CADOU:

Life Care Oferte Valoroase

GRABESTE-TE! Produsele sunt disponibile in limita stocului. Iata cum se procedeaza.

Promotile sunt valabile la fiecare comanda cu valoarea cosului de cumparaturi in valoare de 120 lei pret partener, respectiv 150 lei pret de catalog! Pentru o perioada limitata de timp.

Cum functioneaza oferta?

  1. Adauga in cosul de cumparaturi toate produsele preferate, pana ce in cosul de cumparaturi sunt produse in valoare de minim 120 lei (daca esti partener Life Care®), respectiv 150 lei (daca esti Client Life Care®).
  2. Din sectiunea din dreapta, Promotii, selecteaza cate vrei din promotiile care apar acolo.
  3. Alege care promotie ti se potriveste si fii atenta ca la unele promotii poti adauga cate o singura bucata, iar la altele mai multe bucati.

ATENTIE! La orice comanda de minim 120 lei (pret partener) Life Care ofera TRANSPORT GRATUIT!

BUCURA-TE DE ACEASTE OFERTE!

Daca vrei si mai multe oferte, poti alege din Catalogul Life Care!

SPOR LA CUMPARATURI!

Acesta este un blog independent de site-ul Life Care, iar orice informatie prezentata pe acesta nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia. Pentru a vizita site-ul oficial al companiei Life Care vizitati de asemenea www.life-care.com

Pentru a beneficia de aceste promotii e necesar sa te inscri in Club Life Care. Poti face acest lucru folosind pagina INSCRIERE GRATUITA, butoanele “INTRA IN CLUB LIFE CARE!”, sau formularul de mai jos.

error20
fb-share-icon0
Tweet 20

Lasă un răspuns