Categorii
Oferta Life Care de azi

Oferta Life Care de azi, 53 produse reduse

Oferte Valoroase Life Care prezinta cele 53 produse reduse cu pana la 70 procente din oferta de azi!

20
Follow by Email20
LinkedIn
LinkedIn
Share
Instagram
RSS

Acum avem posibilitatea sa combinam 2 promotii Life Care. Amandoua promotiile au reduceri de pana la 70% reducere si ne putem bucura de ele pana la sfarsitul lunii iulie 2021.

Cele 53 produse Life Care sunt grupate in 2 promotii distincte, fiecare cu specificul ei. Este vorba despre proaspat lansata promotie de zile speciale si de JF iulie de care ne putem bucura mai mult timp.

Aceste promotii s-au unit in oferta Life Care de azi ce ne aduce 53 produse cu pana la 70% reducere. Dupa cum ne-am obisnuit, toate aceaste oferte se adreseaza exclusiv membrilor din Clubul Life Care. Poti fi membru in club chiar acum, si chiar GRATUIT.

Oferte Valoroase ne arata toate cele 53 produse Life Care din oferta de azi:

GRABESTE-TE! Produsele sunt disponibile in limita stocului. Iata cum se procedeaza.

Promotile sunt valabile la fiecare comanda cu valoarea cosului de cumparaturi in valoare de 120 lei pret partener, respectiv 150 lei pret de catalog! Pentru o perioada limitata de timp.

Cum functioneaza oferta?

  1. Adauga in cosul de cumparaturi toate produsele preferate, pana ce in cosul de cumparaturi sunt produse in valoare de minim 120 lei (daca esti partener Life Care®), respectiv 150 lei (daca esti Client Life Care®).
  2. Din sectiunea din dreapta, Promotii, selecteaza cate vrei din promotiile care apar acolo.
  3. Alege care promotie ti se potriveste si fii atenta ca la unele promotii poti adauga cate o singura bucata, iar la altele mai multe bucati.

ATENTIE! La orice comanda de minim 120 lei (pret partener) Life Care ofera TRANSPORT GRATUIT!

BUCURA-TE DE ACEASTE OFERTE!

Daca vrei si mai multe oferte, poti alege din Catalogul Life Care!

SPOR LA CUMPARATURI!

Acesta este un blog independent de site-ul Life Care, iar orice informatie prezentata pe acesta nu angajeaza sub nici o forma compania Life Care sau persoane din cadrul acesteia. Pentru a vizita site-ul oficial al companiei Life Care vizitati de asemenea www.life-care.com

Pentru a beneficia de aceste promotii e necesar sa te inscri in Club Life Care. Poti face acest lucru folosind pagina INSCRIERE GRATUITA, butoanele “INTRA IN CLUB LIFE CARE!”, sau formularul de mai jos.

error20
fb-share-icon0
Tweet 20

Lasă un răspuns